Biroul Notarial Irina Antoniu

nu isi asuma nici o responsabilitate si nici nu este considerata raspunzatoare pentru orice daune sau virusi care pot infecta calculatorul sau alta proprietate a utilizatorului in urma accesarii sau utilizarii site-ului sau a descarcarii de pe site a oricarui tip de materiale, date, texte, imagini, reprezentari audio sau video.

Restrictii de utilizare a materialelor

Acest site este proprietatea Biroului Notarial Irina Antoniu. Toate informatiile continute de acest site nu pot fi valorificate, copiate, reproduse, republicate, transmise sau distribuite in nici un fel, fara acordul prealabil scris al Biroului Notarial Irina Antoniu.

Informatiile continute de acest site nu constituie o oferta de servicii de la Biroul Notarial Irina Antoniu.

Drepturi de proprietate asupra informatiei

Orice informatii, cu exceptia datelor sau informatiilor personale, transmise electronic sau in orice alt mod catre Biroul Notarial Irina Antoniu prin intermediul acestui site, inclusiv datele, intrebarile, comentariile sau sugestiile vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si vor deveni proprietatea Biroului Notarial Irina Antoniu.

Imaginile expuse pe site sunt proprietatea Biroului Notarial Irina Antoniu sau biroul are permisiunea de a le utiliza.

Reguli privind informatiile

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, Biroul Notarial Irina Antoniu are obligatia de a administra, respectand toate cerintele de securitate si doar pentru scopurile declarate, datele personale pe care dumneavoastra ni le transmiteti referitoare la persoana dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau alta persoana.

Orice date cu caracter personal pe care le transmiteti catre Biroul Notarial Irina Antoniu prin intermediul acestui website vor fi utilizate exclusiv in scopul procesarii cererii dumneavoastra, pentru a oferi detalii si clarificari privind serviciile oferite de Biroul Notarial Irina Antoniu, Informatiile cu caracter personal pe care le inregistrati pe acest website sunt destinate exclusiv utilizarii de catre Biroul Notarial Irina Antoniu si vor fi divulgate numai catre angajatii, catre autoritatile judecatoresti si autoritatile publice la cererea acestora atunci când exista temei legal in baza legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si in conditiile reglementate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.

Va informam ca aveti dreptul de acces la date (in mod gratuit pentru o solicitare pe an, printr-o cerere scrisa, datata si semnata in care puteti arata ca doriti ca informatiile sa va fie comunicate la o anumita adresa, inclusiv prin posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face personal), aveti dreptul de fi informat(a) conform legii privind prelucarea datelor cu caracter personal, dreptul de interventie asupra datelor, de opozitie, de a nu fi supus unei decizii individuale, de adresare in justitie.

Prin acceptarea „Termenilor de utilizare a site-ului www.antoniu-legal.ro” imi exprim acordul expres cu privire la prelucrarea de catre Societate a datelor mele personale furnizate prin intermediul acestui site, in scopul de a primi direct de la Biroului Notarial Irina Antoniu informatiile solicitate.

Inteleg ca orice dezacord viitor cu privire la prelucrarea datelor mele personale in conditiile anterior mentionate va fi exprimat in scris si inaintat Societatii.