Misiunea noastra este aceea de a evita litigiile dintre oameni, de aceea ne ghidam intreaga activitate condusi de principiul echitatii si justitiei.

Credem in respectul reciproc si in indeplinirea functiei de notar public cu demnitate, modestie si politete.

Stim ca timpul a devenit tot mai pretios pentru toti si ca traim intr-o capitala in care traficul si distantele mari nu ne sunt favorabile. De aceea venim in sprijinul clientilor nostri prin eficientizarea timpului de asteptare necesar pentru pregatirea si redactarea documentelor.

Pentru actele uzuale lucram, de regula, pe baza unei programari prealabile, actele necesare ne sunt transmise pe mail sau fax, urmand a fi aduse in original la semnare. Partile gasesc actul deja redactat, urmand a fi discutat si citit impreuna cu echipa notariatului.

Biroul nostru beneficiaza de dotari IT de ultima generatie si de un sediu prietenos si modern, care va pune la dispozitie sali de intalnire ce asigura confidentialitatea tranzactiilor dumneavoastra.

La cererea partilor ne deplasam atat la persoane varstnice sau cu dizabilitati locomotorii, cat si la diverse institutii bancare sau societati comerciale din Bucuresti.