Biroul Notarial Irina Antoniu

Notarii și echipa

Echipă dinamică, cu experiență

Suntem o echipă dinamică, pregătită să răspundă prompt solicitărilor clienților noștri, fiind structurată în departamente juridice de specialitate, dedicate proiectelor dumneavoastră, precum și în departamente administrative specifice.

Toți membrii echipei sunt absolvenți de drept, având studii juridice temeinice si o vastă experiență în domeniul notarial, oferind consilierea juridica și toată siguranță de care aveți nevoie.

Credem în pregătirea profesională continuă și de aceea consilierii noștri juridici participă regulat la diverse cursuri și seminarii de specialitate.

Irina Antoniu

Notar

Irina are o experiență solidă în întreaga arie de servicii notariale de la cele uzuale, până la tranzacții complexe, dobândită prin instrumentarea actelor juridice pentru diverse persoane fizice, companii, inclusiv dezvoltatori și finanțatori. Irina este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași, promoția 2004. În anul 2005 a absolvit studiile postuniversitare de master în cadrul Universității „Nicolae Titulescu“ din București, având specializarea dreptul afacerilor.

Inițial a îmbrățișat cariera de avocat, fiind absolventa Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților din București, devenind avocat definitiv în anul 2006. Totodată Irina este și mediator autorizat, fiind înscrisă pe tabloul Consiliului de Mediere. Din anul 2008, a început activitatea ca notar public, absolvind Institutul Notarial Român.

Iulia Avrămescu

Notar

Absolventă a Facultății de Drept și Știinte Administrative din cadrul Universității din Craiova precum și absolventă a studiilor de masterat „Instituții de Drept Privat“ în cadrul Facultății de Drept și Știinte Administrative – Universitatea din Craiova, promoția 2012.

De asemenea, a beneficiat de o pregătire universitară în cadrul programului Erasmus în anul 2010 la „Faculte de droit et science politique – Universite de Bourgogne“ – Dijon.

Debutul în cariera de notar public a avut loc în anul 2008, prin promovarea examenului de notar stagiar, urmând cursurile Institutului Notarial Român.